|
|
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Basın Yayın
Selamün aLeyküm; Değerli Başkan ve Görevli ağabeylerim ve kardeşlerim.
Sizlere bir öneride bulunmak istiyorum uygun görülür görülmez saygı duyarım. Ben sizlere acizane bir öneri getirmek istiyorum, az once yeni konuları okurken okumuş olduğumuz bir konu vardı tırı vırı'cılara kesilen para cezası konusu bu konuyu okudukdan sonra aklıma gelen fikri sizlerle paylaşmak istedim , benim önerim şudur; Dernek yönetiminde görev olan bir kişi ye bu tür haberleri takip ve dağıtımı gibi bir görev verilmesi. Yani bu kişi böyle örnek olacak can yakıcı haberleri; yerel gazete ve tv de verilmesini kaynak göstererek diğer yerel veya genel medya tvlerine, gazetelerine haber olarak E-posta ile bilgi ve belge sunarak haberin çoğu medyada duyurulmasına vesile olunması!!! bu tür olayların azalmasına daha erken bir çözüm getirebilir kanısındayım. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
önerin güzel fakat bunu dernekten bir kişiye bağlamak yanlış .ben mesela iş yerinde bugün bu haberi bi kaç kullanıcıya yolladım.iş yerinde 10 kişiden en 4 kişi balıkavı ile ilgileniyo.herkes herkese yollarsa ağacın dalı gibi herkes duyar.
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
normalde zaten kişiler haber vermektedir, fakat resmi bir birim kadar ciddiye alınmamaktadır. abi sen ben biliyoruz e-posta ile haberleşmeyi genel medya kadat etkisi olmaz yani gerekli kişilere ulaşmaz. benim demek istedigim Resmi Kanaldan işe girişmek kişisel değilde kuruluş bazında başvurular etkin rol oynar. saygılar. |
||
|
|
|