|
|
|
|
|
|||||||
| Duyurular ve Haberler Forumumuzla ilgili duyuruları ve güncel haberleri burdan öğrenebilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Başın Sağolsun Erol Ağabey
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)' mizin değerli üyelerinden Erol Örkçü' nün uzunca bir süredir rahatsız olan annesi bugün İstanbul' da vefat etmiştir.
Merhumenin naaşı yarın kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul/Ümraniye' de toprağa verilecektir. Merhumeye Allah' tan rahmet, Erol ağabeyimiz ve acılı yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet, toprağı nur olsun inşaallah. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mekanı Cennet, toprağı nur olsun inşaallah.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Merhumeye Allah'tan rahmet Erol ağabeyime ve ailesine baş sağlığı diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Erol abi başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Erol ağabeyim başınız sağolsun...
Allah gani gani rahmet eylesin... Mekanı Cennet, toprağı nur olsun inşaallah... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Merhumeye Allahtan rahmet, yakınlarına sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum, mekanı Cennet ruhu şad olsun. Cenab-ı Allah taksiratını affeylesin.
Sevgili Erol ağabey başınız sağolsun. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Örkçü Ailesine,
Değerli büyüğümüz Erol Örkçü'nün annesi'nin ölümü bizleri de derinden yaralamıştır. Merhumeye Allahtan rahmet dilerken, kederli ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı iletiyorum. Ergün Altuntaş |
|
|
|
|
#8 |
|
Erol abi başın sağolsun mekanı cennet olsun
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Sevgili Erol abiciğim başınız sağolsun,
Annenize Allah (c.c) rahmet diliyorum geride kalanlarada sabırlar dilerim Allah (c.c.) rahmet eylesin |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
EROL ABİ BAŞIN SAĞOLSUN. ALLAH CC RAHMET EYLESİN .GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN.
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|