|
|
|||||||
| KAMADER Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Balıkçılık Federasyonu...
nasıl futbol fedarasyonu varsa bu ülkede balıkcılık ve av fedarasyonuda kurulmalı yaptırım gücü ve etkisi resmi anlamda güven vermeli diye düşünüyorum. hatam varsa düzeltelim arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
yusuf neden olmasın, aslında fena bir fikir değil gibi.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Denizcilik Müsteşarlığı var ama onun çalışma alanı su ürünleri ile ilgili değil maalesef...
Dernek Başkanımız Serkan abide bir denizcilik bakanlığı olması taraftarı.. İnşallah ilerki yıllarda baöyle bir birim kurulur... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Gelelim Av ile ilgili Federasyon olayına ki Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye Cumhuriyetinde çook uzun bir zamandır sadece Atıcılık için çalışmış asla ve kat a Avcılığa katkı sağlamamış ama adının hemen ikinci kelimesi Avcılık olan bir Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu vardı. Ama memleketimizdeki Avcı Derneklerinin sayı çokluğu ( Türkiye Genelinde 2000 civarı DERNEK ile ) ve sahip olduğu potansiyel iyi etüd edilerek önce Federasyonlar kuruldu Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu hariç Yedi adet bölge Federasyonundan 3' ü birleşip AYHAK ( Avcılık ve Yaban Av Hayatı Koruma Konfederasyonu)' ı kurdular. Yani Kara Avcıları bu işi mevcut yaptırım gücünü Resmen örgütlemek sureti ile başardılar... Bu anlamda bizim daha aktif olup kendi illerimizde işin içine Kara Avcılığını karıştırmadan sadece Amatör Balık Avcıları ile bu işi derleyip toplamamız lazım. Bunun için ilk önceyapmamız gereken ilgili bir sivil toplum kuruluşuna üye olmak yada bu yapıyı oluşturmak için elimizden geleni layıkı ile yapmaktır... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bence böyle bir federasyonun kurulması doğanın korunmasını daha kolaylaştırır diye düşünüyorum, nasıl her futbol takımının kendi stadyumu varsa her avcı grubunun kendi avlaklarının olması o avlakların daha iyi ve kontrol altında olmasını sağlar diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Erhan abi merhaba.Çok güzel bir fikir sunmuşsunuz istenildikten sonra her şeyin yapılacağını hepimiz biliyoruz. Yeterki birlik, dostluk olsun. Sizin gibi değerli abilerimizin fikirlerini öğrenerek bir çok şeyin yapılabileceğine inanıyorum. Sizide Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) çatısı altında görmek isteriz. İlerleyen günlerde tanışmak dileğiyle.Saygılarımla. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cahit abi cok güzel bilgiler vermişssin. Bizim gibi amatör avcıların yapamayacağı bir işte değil aslında gerekli girişimleri tüm amatör balıkcılığa gönül veren derneklerle bir panel düzenleyerek veya net ortamında en azından başka derneklerede bu isteklerimizi amaçlarımızı anlatarak ilk adımı atmış olurmuyuz,
Dernekler arasında böyle bir koordinasyon kurulabilirmi en azından birlik için. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çaresizseniz, çare siz siniz
Omuz Omuza, gönül gönüle ve daima birlikte, ilkelerimizden ve hukuk devletinden asla ödün vermeden |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |