|
|
|
|
|
|||||||
| Duyurular ve Haberler Forumumuzla ilgili duyuruları ve güncel haberleri burdan öğrenebilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
BALIK TUTKUNLARI KULÜBÜ DERNEĞİ
Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği'nin Kurucular Kurulu 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Sakarya'da 05 Şubat 2012 Pazar günü Saat 14:00'te yapıldı.
46 Dernek üyesinden 29'unun katılımı ile yapılan Genel Kurul sonucunda yönetim kadrosu aşağıdaki şekilde seçilmiştir. Yönetim Kurulu (ASİL) 1. Mehmet ERGÜL 2. Hasan TEZGEL 3. Beytullah BENDER 4. Süleyman ÜÇGÜN 5. Serkan DOĞAN 6. Muzaffer KORKMAZ 7. Aziz TOPALOĞLU Yönetim Kurulu (YEDEK) 1. Adem SOY 2. Mehmet KILIÇ 3. Mustafa KOZ 4. Fazlı BERİŞ 5. Şenol ÇIĞRI 6. Yusuf BERİŞ 7. Sadık TOPÇUOĞLU Denetim Kurulu (ASİL) 1. Murat YEŞİLIRMAK 2. İlter PEKİN 3. Kenan KOÇ Denetim Kurulu (YEDEK) 1. Sertaç SEZER 2. Halil KAPLAN 3. İbrahim TUNCA Hayırlı uğurlu olsun. Konu DİL-İ BELA tarafından (07.02.12 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hayırlı olsun.. Sevgili kuruculara ve emeği geçenlere teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeçilen yönetimi ve üyeleri kutlar doga ve çevre dostu bir dernek daha kazanılması adına sevinçlerini paylaşmaktayım hayırlı ugurlu olsun saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetimde görev alan arkadaşları tebrik eder, doğayı koruma yolunda başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Dernek yönetiminde görev alan arkadaşlara başarılar.Allah yardımcınız olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yolunuz açık olsun dostlar... Başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
İyi dileklerini sunan tüm dostlara teşekkür ederim.
07 Şubat 2012 - Salı günü Yönetim Kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantıda Yönetim Kurulu Görev Dağılımı aşağıdaki şekilde yapılmıştır. Mehmet ERGÜL - Başkan Hasan TEZGEL - Başkan Yardımcısı Beytullah BENDER - Genel Sekreter Süleyman ÜÇGÜN - Mali Sekreter Serkan DOĞAN - Basın Sekreteri Muzaffer KORKMAZ - Eğitim Sekreteri Aziz TOPALOĞLU - Halkla İlişkiler Sekreteri |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Amatör balıkçılığa hayırlı uğurlu olsun.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
|
|
|
|