|
|
|
#21 | |
|
Alıntı:
![]() Senin kadar yakışıklı olmasamda idare et artık ![]() Haydi hayırlı uğurlu olsun bakalım
|
||
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Alıntı:
![]() Hay maaşallah abi![]() Pc nin ekranı çatladı yahu
|
||
|
|
|
|
|
#23 |
|
oldu mu gürkan abi
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Vatandaşa taş atmıyalım, hanin senin resmin.
Olmamı hemde canavar gibi olmuş. Arkadaşlar sorup duruyorlar şu kimdi bu kimdi diye usandım valla. Böylesi daha güzel değilmi. ? |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Gürkan abi güzel konu.Derhal değerlendiriyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rica ederim abim. Maksat birbirimizi iyice tanıyalım. İstanbul orgundan millet birbirinin yaka kartlarını okuyarak birbirlerini buldu.
![]() Adam yanında dikiliyor, kartına bi bakıyorsun, devamlı konuşup şakalaştığın adam. Nasıl sarılıp koklaşıyorsun ama, böyle olmaktansa birbirimizi resimlerden görüp yabancılık çekmeyiz. Yeni arkadaşlarda zorlanmaz düşüncesiyle bu konuyu açmıştım.
|
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Alıntı:
Hakikaten abi düşününce tuaf durum, Senin resim sürekli var avatarda. Sürekli siteden şakalaştığın birinin yanına dikilirsin,haliyle tanımazsın tabi. Adam der; Bak bak bak Mehteran a bak .Tanımadı bile vb.gibi.Duruma düşmek hakikaten kötü olur.
|
||
|
|
|