|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Av İçin Yasal Boy Limiti
tatlıslarımızda yaşayan balıklarımızın yasal av boy limiti ne kadardır acaba. cm vey kg
bunu sormamın nedeni merzifon avlaklarında avı yapılan balıkların bilhassa tatlı su levreği nin cok küçük olması vede fütursuzca avlanılması. saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bu sirkülere göre ben bu sene bu işin içinden bayağ zor cıkacagım ama bunu yapmak zorundayım. jandarmayla bu yıl kanka olacaz. bu sefer bilinçli yapacağım işi. adamlar bes altı cm lik balığı livara dolduruyor ya böyle bir sey olamaz. hemde kilolarca tutuyolar bu iş için gerekirse herşeyi orataya koyacağım.
bilgi için tesekkürler Sefa Bey |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Serkan başkana özelden yazarsanız derneğimizin bastırmış olduğu sirküler kitapçığı var ondan size ve arkadaşlarınıza yanınızda bulundurmanın için bir kaç adet gönderebilir balığa giderken aracınızda bulunmasında fayda var
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Sürdürülebilir amatör balıkçığın gelişmesi doğrultusundaki düşünce ve hedefleriniz için sizi tebrik ederim. Saygı ve Sevgilerimle |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Elimizden geldiğince hep birlikte mücadeleye devam... Söylemek isediklerime mesajı benden önce atarak Cahit abim tercüman olmuş teşekkürler abicim.. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yusuf Abi;
Sana daha önce söyledim ama bir anlaşmazlık oldu. Senin gibi duyarlı ve mücadeleci kişileri dernek çatımızda da görmek isteriz... Geçenlerde sana yazdığımda ben zaten üyeyim demiştin. Abi sen şu an OLTACILAR.COM'a üyesin.. Ama sana söylemek istediğim OLTACILARDER'e üye olmandı.. Tabiki karar senin.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
oltacılarder e bu hafta sonu ankaraya geldiğimde üye olacağım. bu hafta sonu Sayın Başkan la irtibata geçeceğim vede hafta sonu bu işlemlerimi tamamlamak istiyorum.
|
|
|
|
|