PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Özür.


ubıh
19.11.10, 09:52
Forum üylerine, yaşanan tatsız yazışmalar için açıklama yapma gereği duyuyorum. Umarım kabul görür.
Hemen her fırsatta boş geçmediğim balık avı olgusunu yasalardan önce vicdanımın sesini dinleyerek yaşadığımı bilmenizi isterim. Şehir yaşamının stresinden dolmuş beynimi ferahlattığım yerlerdir su kenarları, şamandıranın suya batışının verdiği heyecanı anlatmak imkansız. Kısacası balık avı benim için tutkudur. Vardığım su kenarında bütün uğraşlara rağmen balık tutamadıysam en ufak bir tasa, üzüntü hissetmem yeterki o suyun içinde balık olsun, varsın oltama gelmesin.
Bu güne kadar gittiğim avlaklarda insanlardan kaynaklı çok zor durumlarda kaldım. Gün oldu kırılmış şişelerden dolayı ayaklarım kesildi, gün oldu sözlü tacize uğradık, gün oldu kavgalar ettik, gün oldu sineye çektik. Bu tip durumları yaşamama neden olan insanlardan dolayı çok doluyum. Yaptığım eleştirel yazılarda hiç bir kimsenin adını, sanını kullanmadım, hassasiyet gösterenleri tenzih ederek dahi kurduğum cümleler kimi forum sakinlerini rahatsız etti. Gerek yanlış anlaşılmaya müsait konulardan olsun, gerek yazım dilindeki ifade yetersizliğinden olsun, gerek konuyu ele alış tarzımdan olsun her kim rahatsız olduysa, incindiyse, özür dilerim.

Fedai ERDEM
19.11.10, 21:26
Tekrardan hoş geldin..

Ferahladığın yerleri korumak için varını yoğunu koyan mücadelede bütün imkanları zorlayan bir oluşumun içine geldin.

Selçuk_06
20.11.10, 08:52
Yaşamış olduğumuz bir çok olay bizi önyargılı davranmaya itebiliyor, buda bazı istem dışı tepkiler vermemize sebep olabiliyor kardeşim. Ancak burada bulunduğun sürece herşeyin daha farklı olduğunu görecek hak vereceksin.

HOŞGELDİN.


Sevgi ve saygılar.

M.Serkan İNANÇ
21.11.10, 19:11
Sinan merhaba,

Teşekkürler dostum, yüreğine sağlık...

Musa ERCİYAS
21.11.10, 23:17
Hoşgeldin sinan kardeşim herkesin hatalarını bilmesi olgunlugu kadar hoşgörüsü kadar güzel ne varki ailemize hoşgeldiniz..Saygılarr..

İbrahim YILDIZ
22.11.10, 11:28
Yazdıklarınıza katılmamak elde değil.
Sizinle aynı duyguları paylaşan ve bu uğurda varını yoğunu feda eden bir oluşumun içindesiniz.