Orijinalini görmek için tıklayınız : alabalık 20 cm altı ve 3 adet üzeri yasak biliyordum :)
scatman_1977
03.09.10, 00:03
merhaba değerli dostlar, az önce kahvaltı yparken kumandayı alıp tv zaplıyordum ki, yaban tv ye takıldım ve orada sizden gelenler bölümünde inegöl de yapılan bir avı izledim, yakalanan balıklar 20 cm yi bırakın 15 cm anca belkide gelmeyende vardı hatta düşününki balıgı yakalayan arkadasım diğerine elini ac balıgı göreyim diyor, bir tane küçüğü bırakıyorlar, ama yakalananlar limit altı olarak gördüm ben, umarım yanılıyorumdur dedim ama malesef oyle değil..
ve forumdaki mevzuatları okudum, ben yaban tv abonesi hastasıyım hatta bence oradaki arkadaşlarımızın bu konuda hassas olmaları gerekir, sahsen üzüldüm ve sizlerle paylaşma geregi duydum,, saygılarımla
M.Serkan İNANÇ
03.09.10, 00:26
merhaba değerli dostlar, az önce kahvaltı yparken kumandayı alıp tv zaplıyordum ki, yaban tv ye takıldım ve orada sizden gelenler bölümünde inegöl de yapılan bir avı izledim, yakalanan balıklar 20 cm yi bırakın 15 cm anca belkide gelmeyende vardı hatta düşününki balıgı yakalayan arkadasım diğerine elini ac balıgı göreyim diyor, bir tane küçüğü bırakıyorlar, ama yakalananlar limit altı olarak gördüm ben, umarım yanılıyorumdur dedim ama malesef oyle değil..
ve forumdaki mevzuatları okudum, ben yaban tv abonesi hastasıyım hatta bence oradaki arkadaşlarımızın bu konuda hassas olmaları gerekir, sahsen üzüldüm ve sizlerle paylaşma geregi duydum,, saygılarımla
Gökdemir merhaba,
Alabalıklar doğal ve gökkuşağı olarak ikiye ayrılırlar.
Çizelgeyi aşağıya ekledim.
http://img116.imageshack.us/img116/8770/sirkresim10so2.gif
İnşallah yanılıyorsundur...:rolleyes:
Selamlarımla...
Sevgili Gökdemir Konuyu paylaştığın için teşekkür ederim.Bu paylaşımı Yaban tv ile de paylasırsan daha iyi olur düşüncesindeyim .hem konuya dikkat çekmiş olursun hem doğruyu öğrenmiş olursun .selamlar
M.Serkan İNANÇ
03.09.10, 00:28
Anla(ya)madım:)
Gökdemir merhaba,
Alabalıklar doğal ve gökkuşağı olarak ikiye ayrılırlar.
Çizelgeyi aşağıya ekledim.
http://img116.imageshack.us/img116/8770/sirkresim10so2.gif
İnşallah yanılıyorsundur...:rolleyes:
Selamlarımla...
bu tablodaki sazan verilerine göre ankara moganda katliam yapılıyor tutulanlar 30 cm bile değil limit üstü yok zaten oltasını alan yakın diye oraya koşuyor sonunda belediyenin attıkları sazanlar bile bitecek doğallar çoktan bitti zten bu sayede :mad:
M.Serkan İNANÇ
03.09.10, 01:16
bu tablodaki sazan verilerine göre ankara moganda katliam yapılıyor tutulanlar 30 cm bile değil limit üstü yok zaten oltasını alan yakın diye oraya koşuyor sonunda belediyenin attıkları sazanlar bile bitecek doğallar çoktan bitti zten bu sayede :mad:
Alp kardeş merhaba,
Buyrun gelin beraber mücadele edelim.
Ne kadar kalabalık olursak o kadar başarılı oluruz diye düşünüyorum.
http://www.oltacilar.com/doga-asigi-tum-dostlarimizi-bu-mucadeleye-bekliyoruz-oltacilarder-t5106.html
http://www.oltacilar.com/oltacilarder-irtibat-bilgileri-ve-uye-kayit-formu-t7998.html
İbrahim YILDIZ
03.09.10, 07:56
Maalesef Yaban Tv limitlere ve kurallara dikkat etmiyor.
Onlar sadece gönderilen videoda balık tutulmuş mu ona bakıyor ve yapılan avın kuralları analiz edilmeden yayına servis ediliyor..
Bu yanlışın düzelmesi için daha ne kadar zaman geçecek vaya daha ne kadar bekleyeceğiz bende bilmiyorum.
Sizide duyarlılığınız için tebrik ederim.
serkancı herzaman yanınızdayım kendim şahsım adıma sonsuz teşekürlerimi sunuyorum senin ve diyer arkadaşlarımızın nasıl bir karekterde insan olduğunuzu iyi biliyorum söz lafta değil içratta biter
scatman_1977
03.09.10, 21:27
Anla(ya)madım:)
abim :) gece saat bire geliyordu kahvaltı yaparken kanalları geziyordum izlemeye değer bişi varmı diye,
o bölümün meali bu:)
scatman_1977
03.09.10, 21:28
Maalesef Yaban Tv limitlere ve kurallara dikkat etmiyor.
Onlar sadece gönderilen videoda balık tutulmuş mu ona bakıyor ve yapılan avın kuralları analiz edilmeden yayına servis ediliyor..
Bu yanlışın düzelmesi için daha ne kadar zaman geçecek vaya daha ne kadar bekleyeceğiz bende bilmiyorum.
Sizide duyarlılığınız için tebrik ederim.
rica ederim emin olun bu hassasiyetim bu site sayesinde oldu, bunu hep belirtiyorum..
ben tesekkür ederim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.