PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Etkinlğe davet


kulekreis
05.06.10, 23:50
Etkinlik

Boğaza yakın tüm Kooperatifler katılıyor,dileğimiz marinalar ve özel teknelerinde katılması.

ETKİNLİĞE DAVET
Türk Boğazları ve Karadeniz’den tankerlerle yapılan tehlikeli madde taşımacılığında olabilecek bir kaza veya sabotaj sonucu milyonlarca insan ölebilir, canlı yaşamı ile doğal, tarihi, kültürel ve ekonomik değerlerimiz onarılmaz zararlar görebilir.

Felaketi önlemek üzere, derneğimiz öncülüğünde Türkiye Çevre Kozası üyeleri ve zarar görebilecek kişi ve kuruluşların katılımı ile GÜÇ ve EYLEM Birliği oluşturulmuştur.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz gibi 2010 etkinlikleri de “ İSTANBUL’U SEVİYORUM” “EL ELE VERELİM KORUYALIM” adı altında sürdürülecektir.

Bu bağlamda 13 Haziran 2010 Pazar TÜRK BOĞAZLARI GÜNÜN’DE İstanbul Boğazı’nda saat 12.00–18.00 arası çeşitli boylardaki, bez afişlerle donatılmış binlerce teknenin katılımı ile büyük bir deniz eylemi gerçekleştirilecektir.

İstanbul un çeşitli limanlarından harekete geçecek binlerce tekne saat:13.00 den itibaren Paşabahçe koyunda toplanacaktır. Paşabahçe koyunda konvoy düzenine geçen bu tekneler saat: 14.00 den itibaren Yeniköy sahiline geçerek İstanbul Boğazında Kabataş’a doğru harekete geçecektir. Bu hareket sırasında etkinliğe katılan tekneler organizasyon teknesinden verilen talimatlara göre çeşitli seyir düzeni alacaktır. Saat: 17.30–18.00 arası Kabataş önlerinde etkinlik sonlanacaktır.

ETKİNLİĞE,

TEKNELERİNİZLE KATILARAK

GÜÇKATMANIZ DİLEĞİMİZDİR.

Saygılarımızla.



Doğa İle Barış

dib@dogailebaris.org.tr

www.dogailebaris.org.tr

alıntıdır

Şafak Demir
06.06.10, 07:08
Eyleminizi gelemesek bile gönülden destekliyorum.Saygılarımla,

Musa ERCİYAS
06.06.10, 11:31
Hüseyin abi harika bir olay tepkisiz kalmayalım tam destek yanınızda olmasamda gönlüm ve kalbim sizlerlee abii kolay gelsinn..

kulekreis
06.06.10, 22:52
Eyleminizi gelemesek bile gönülden destekliyorum.Saygılarımla,

Hüseyin abi harika bir olay tepkisiz kalmayalım tam destek yanınızda olmasamda gönlüm ve kalbim sizlerlee abii kolay gelsinn..



Destek ve temennileriniz için teşekkür ederim

Şafak Demir
06.06.10, 23:24
Değerli arkadaşlar Reis Abimizin bu davetine gitmeyi düşünenler varmı acaba.Eğer varsa haberim olsun isterim.Hepinize sevgiler.