Orijinalini görmek için tıklayınız : Anasonlu Mısır...
Bu yaz 2009 temmuzda sazan yem tarifi öğrendim.Haşlanmış mısır yada konserve mısırın içine anason karıştırıyorsun ve bir haftada kokuyor mısır.Gelmeyecek balık yoktur bu yeme.
kestane acayip kurt yapıyomuş.kurtlu kestaneleri bekletince kurtlar vıgır vıgır çıkıyo.
Tayfun TURNALI
01.09.09, 00:14
mısıra koku karıştırmanın bir şey değiştireceğini sanmıyorum....tabi tercih meselesi isteyen kullanabilir...
Murat ÇELEBİ
01.09.09, 00:52
bende civciv yemine karıştırmıştım
hamuru yapana kadar kafayı buldum
Senin bizi suya düşürmeye niyetin var herhalde.:D:D
Ramazan ÖZEL
05.09.09, 20:00
sorhoşken yüzmeyi bilmiyorum
Bağzı balıkların koku alma özelliği var ama genelde benim düşüncem balıkların avlanmasındaki en önemli faktör görüş ve hareket durumudur( turna levrek sonar kullanan balıklardır ). Sazanın avlanmasında koku önemli bi faktörmü tam bilemicem onuda deneyen ustalardan bizi bilgilendirmelerini rica ederim.
Saygılar.
yayın oltacıları nerdesiniz
yayın oltacıları nerdesiniz
Kimi arayorsun bileder. Aradığın kişinin ismi cizmi varmı acaba. :rolleyes:
Abdurrahman koca
07.09.09, 08:46
Ben bu olayı denedim pek bir verim alamadım şöyleki;zaten balık yapıyordu anasona batırıp atıncada balık almaya devam ettim yani buradan iyidir kötüdür deme şansım yok baharatçılarda 100 gramı 1 TL ye satılıyor.
Tayfun TURNALI
09.09.09, 00:58
bende civciv yemine karıştırmıştım
hamuru yapana kadar kafayı buldum
Murat kardeşim sen anason yerine rakı kullanmışsın anlaşılan...
Kamil Metin
09.09.09, 16:07
arkadaş ben onu bunu bilmem balık vurmadımı hiç bir şeye vurmuyor ama havadan ama mevsimsel bilmiyorum yine,de bana göre birinci solucan ikinci hamur. ayrıyeten paylaşım için arkadaşıma tşk ediyorum güzel bir fikir...
benim merak ettiğim bu mısırı nasıl kullanıyorsunuz? çünkü benim tatlı su tecrübem hiç yok ben hep tuzlu su avı yaptım ama yaşadığım yerde göl olduğu için burda da avlanmak istiyorm yardımlarınıza açığım teşekkürler.
Kamil Metin
13.10.09, 17:26
bu yaz 2009 temmuzda sazan yem tarifi öğrendim.haşlanmış mısır yada konserve mısırın içine anason karıştırıyosun ve bir haftada kokuyo mısır.gelmicek balık yoktur bu yeme.
erol deneme yaptınmı sonuç önemli bir,de ben sazanda şuna kanaat getirdim her bölgede farklı yemlere geliyor.
ben çankırıda bi gölette hem anasonlu, hemde normal hamur karışımıyla denedim, anasonlu olana bir kere tık demedi, bence yerine göre değişir, heryerde balık neye alıştıysa ona vuruyor. Kestane kurdunu bilmem ama un kurdu herika iş yapıyo hemde leş kurdundan daha temiz.
yusufyıldız
10.03.10, 21:39
sazan avında haslanmış mısır kavanozunun içine bir iki diş sarmısağı ezerek koyuyorum içine ve ağzını sıkıca kapatıyorum. avlak yerine geldiğimde açıyorum dakika bir gol bir balık bilhassa sazan acayip koku alıyo yalnız burda cok önemli bir durum var koku cok fazla olursa balık hoslanmıyo ve de kacıyor yemden. deneyin tavsiye ederim.
Musa ERCİYAS
10.03.10, 21:45
Daha ilgin olanları var bekliyorum tornacıı...:D:Dpaylaşım için sagol dost erto..
ne uğraşırsınız yemle yok çikolatelı yok limonlu bilmemneli avlağa gidince dökeceksiniz .iki büyük tekirdağ 45 dakika sonra oltaya gerek yok kendileri gelecek kabadayıların.kimmiş o bizi tutacaklar diye dayılanacaklar işte o zaman karpuz seçer gibi seçeceksiniz sirkülere uyanları tabi kendinize güveniyorsanız.:D:D:D
hasan abi yazık değilmi o tekirdağa yanındaki kişler balık içeceğine biz içelim demezlermi.saygılar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.