Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
Herkese selamlar ben MUHAMMET ERBASAN.
Bu güzel siteye üye olmamı sağlayan YÜCEL CANVAR ve MUSTAFA amcaya buradan TEŞEKKÜR ler iletiyorum ve sitemizin güzel başkanlarına.
Kendimi tanıtmak olursa ankarada yaşıyorum 22 yaşındayım 82 kg 1.86 boyundayım hobilerim balık tutmak satranç bilardo langırt ve masatenisi.
Makro market özetim elamanı olarak bir yıldır calışmaktayım yücel abi sayesinde bana balık tutmayı aşiladın kendisi çok sevdiğim bir abimdir kendisi ile 8-9 haziranda yapılacak turna avına katılacağız inşallah o günü zevkle çekiyorum buradan herkese TEŞEKKÜR ederim beni sitenize kabul ettiğiniz için ( İYİ AKŞAMLAR) RASGELE
muhammet kardeş aileye hoşgeldin.sitede birşeyler paylaşmadan aramadan forum kurallarını okuma rica ediyorum .kimsenin seni yanlış anlamaması için yazım kurallarına dikkat et lütfen. :)
Hoşgeldin kardeş..Tanışıp kucaklaşırız inşallah.
A.Engin Çelebi
20.04.13, 09:50
Aileye hoş geldin Muhammet. Turna yarışmasında görüşmek üzere.
TK Kadir AKAR
20.04.13, 10:01
Aramıza hoş geldin kardeş ..Keyifli paylaşımlar dilerim
KÖŞKEROĞLU
20.04.13, 23:24
Muhammet aramaıza hoşgeldin,
keyifli paylaşımlar dilerim.
Turna yarışmasında görüşmek üzere gerçi biz her zaman görüşürüz çünkü komşuyuz.
Hoşgeldin Muhammet, hani torpilinde sağlammış :D:D İyi paylaşımlar.
Mustafa BİLGE
20.04.13, 23:26
Aramıza hoş geldiniz ..Keyifli paylaşımlar dilerim
Yücel Canvar
20.04.13, 23:53
Muhammet tekrar hoşgeldin ailemize.
Muhammet balık tutma ve kurallar konusunda hiç bir bilgisi yoktu fakat uyguladıklarımızı ve anlattıklarımız çok çabuk kavrıyor. Muhammet çocukluktan beri balık tutmuyor yaklaşık yedi sekiz ay önce balık tutmaya başladı. Çok değil iki üç kez balık tutmaya gitti ama otuz yıldır avlanan bohçacı balıkçılardan daha çok şeyi biliyor. Çünkü duyarsız kalmıyor. Bugün balık varda tutuyoruz ama böyle giderse olmayan balığı tutamıyacağımızı çok iyi bildiği için aramıza katıldı. Yanlız bir sorun var bu adam acemi.:eek: Yarışmayada gelecem diyor.:eek: Acemi şansıyla birincilik alma şansı çok yüksek.:D:D:D
aileye hoş geldin muhammet
hoş geldin ailemize rastgele
Hakkı HARMANCIK
21.04.13, 19:10
www.oltacilarcom (http://www.oltacilarcom) ailesine hoş geldin. Keyifli ve bol paylaşımlar dilerim. Rast gele...
GOKHAN AKSOY
21.04.13, 20:40
Hos geldın kardes keyıflı saatler
Hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim...
SERDAR SARIKAYA
21.04.13, 22:42
Hoşgeldin. Hayırlı olsun.
M.Serkan İNANÇ
23.04.13, 00:12
www.oltacilar.com dostluğuna da hoşgeldin Muhammet.
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği resmi üyeliğinde tekrardan hayırlı olsun kardeş. Foruma üye olmadan önce derneğe resmi üyelik mücaatında bulunmaya karar vermiş olman gerçekten takdir edilir bir davranış olmuş.
Rastgele...
Bülent YILMAZ
24.04.13, 17:01
Ailemize hoşgeldin Muhammet...
Keyifli paylaşımlar dilerim...
Aranızda olmaktan memnuniyet duyuyorum.
Tekrar burdan herkese TEŞEKKÜR ederim..
Rastgele...
Yasin ÖZTÜRK
25.04.13, 16:17
Aileye hoşgeldin, keyifli paylaşımlar dilerim :) :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.