|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
.......................
Konu BaFRaLı tarafından (14.02.10 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: teklif uygun görülmedi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Erol Togay ağabey merhaba.
31/5/2008 tarihinden bu güne değin www.oltacilar.com forum sitemizin üyesi olmanıza ragmen ne bir organizasyonumuzda görebildik nede mücadelemizde. Defalarca kenidinizi tanıtmanızı talep etmemize rağmen ne yazıkki kim olduğunuzu bizimle paylaşmak istemediniz. Sürekli üyelere özelden veya konular içerisinde avlaklarını öğrenme yönünde mesajlar yazdınız ve mail adresinizi verip avlakları tarif etmelerini istediniz. Sizden ricam siz ilk önce yaklaşık 2 senedir üyesi bulunduğunuz www.oltacilar.com sitesi üyeleriyle ve bu site sayesinde kurulan OLTACILARDER' lilerle yüz yüze tanışın, ondan sonra facebook gurubunuza davet edin. Bu size son uyarımız. Başka uyarı olmayacak. Saygı ve selamlarımla. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı M.Serkan İNANÇ Konunun ilk mesajındaki içerik silinip konu forum yönetimince kilitlenirse sevineceğim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Facebook' taki gurubunuza girdim ve yazılan mesajlardan sadece 3 veya 4 tanesine baktım, sonrada sayfayı kapattım.
Gurubun ilk sayfasına bile bu mesajı yazmışsınız. arkadaşlar bu yaz balık nerde iyi çıkıyosa haberleşelim..lütfen Ayrıca; Barikattan, bırakmadan bahsediliyor. Sizin bu yazdığınız mesajda hiç hoşuma gitmedi Erol bey. Sanırım 2 yıllık www.oltacilar.com üyeliğiniz boşuna geçmiş. Erol Togay: dün göl başına gittim süper balık var .çoğunluk el kadar çıkıyo.tavsiye ederim hem piknik hem balık.adamlar süper tesis yapmış.ne ararsan var.bi kütülüğü var kenarlarda sazlık var, olmayan yerlerde var .iyi eğlenceler. 16 Ağustos 2009, 01:12 · Şikayet Et El kadar sazanlar yakalanmaz. 2/2 tebliğ hükümlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.oltacilar.com/2-2-teblig-t3964.html
|
|
|
|