|
|
|
#1 |
|
Amatör ve Sportif Balık Avcılığına Hizmet Etmek Üzere Yeni Bir Dernek Kuruluyor...
Uzun süredir Ankara Takımına mensup dostlarımızın ve değişik sebeplerden dolayı sitede online olamayan ama hemen hemen her organizasyonumuzda yer alan site içi veya dışı dostlarımızın ortak fikri olan dernekleşme veya başka bir kurulu derneğe toplu olarak üye olma düşünceleri geçtiğimiz günlerde bayramlaşma vesilesi ile Atatürk Orman Çiftliğindeki toplantımızda gündeme gelmiş ve ortak fikir olarak yeni bir dernek kurulmasına oy çokluğu ile karar verilmişti.
Sitemiz bünyesindeki dostluğun eseri olan ve yakın zaman önce kurulan (ESABDER) Eskişehir Amatör Balıkçılar Derneği başkanı sayın (Ateş DALYAN) Ateş DALYAN ve (RASTGELE-DER) Rastgelebalıkçı Amatör Olta balıkçıları Derneği başkanı sayın Mehmet Tarık ERSAL ağabeylerimizden konu hakkında kısada olsa görüş ve bilgiler alınmış, bu hususta manevi yardımları talep edilmiş ve her iki değerli dernek başkanımızdan da bu konuda olumlu cevap alınmıştır. İlerleyen günlerde yapılacak son bir toplantı neticesinde dernek kurulum işlemlerine başlanılacak, Amatör ve Sportif anlamda balık avına gönül vermiş siz dostların ve çevrenizdeki dostlarınızın katılımı sonucu inşallah derneğimiz çok yakında faaliyete geçecektir. Dernek kurulumundaki öncelikli amacımız; diğer amatör balık avcılığı derneklerinde olduğu gibi sportif balık avcılığını özendirmek, planlı ve kontrollü amatör balıkçılık geleneğini daha üst seviyelere çıkartmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, amatör olta balıkçılığını düzenleyen kanun ve yönetmelikler çıkartılmasında ve ayrıca doğanın korunmasında resmi ve tüzel kuruluşlar ile iş birliği yapmak, kanun ve hükümler çerçevesinde avlanmayanlara karşı elimizden geldiğince ilgili kamu kuruluşları vesilesi ile mücadele etmek, ileride çocuklarımıza çok daha güzel bir doğa bırakabilmek için çaba sarf etmek ve bu uğurda elimizden ne geliyorsa gereğini yapmak diye özetleyebiliriz. Dernek kurulum aşamasındaki geçici yönetim kurulumuz bir çoğunuzun yakından tanıdığı 01- (gürkan06) Gürkan 02- (Star) Murat 03- (kelanj) Erhan 04- (GECEKONDU06) Serkan 05- (WEST) Mustafa 06- (roxin) Özkan 07- (tur01) Turan Olarak düşünülmüş olup hepsinin görüşü ile konu hakkındaki düşünceleri alınmış ve bu dernek kurulum aşamasında seve seve görev alacakları kendileri tarafından ifade edilmiştir. Diğer yandan yine bir çoğunuzun yakınen tanıdığı aşağıda benim isimlerini hatırlayabildiğim kadarı ile çıkarttığım kişilerde yine dernek kurulumunda veya kurulduktan sonra dernekteki yerini şuan için sadece üye olarak alacaklarını beyan etmişlerdir. 01- (şenol06) Şenol 02- (Çiko) Bülent 03- (mkıraç) Mustafa 04- (baytek) Bayram 05- (radober) Muharrem 06- (musa66) Musa 07- (tornacı turnacı) Murat 08- (KRAL BALIKÇI) Turgay 09- (aliterzi_06) M.Ali 10- (alibaba06) Ali 11- (efsane_kemal_06) Kemal 12- (oltacıönder) Önder 13- (Tolga06) Tolga 14- (kara metin) Metin 15- (savaş0678) Savaş 16- (Zafer) Zafer 17- (kemal06) Kemal 18- (Yücel) Yücel 19- (ERDEM) Erdem 20- (tr16hunter) Cahit İsmini unuttuklarım var ise lütfen kusuruma bakmasınlar
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
#3 |
|
Tüm oltacı dostlarımıza hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Atılması gereken bir adımdı, adım atıldı daha dönüş yok. Tüm oltacılara hayırlı uğurlu olsun, çıkılan bu yolda Allah yüzümüzü ak etsin...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tüm Ankaralı balıkçılara hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
#7 |
|
HELAL, BRAVO, TEBRİKLER, SÜPER....
Kusuruma bakmayın ama bu haberi bağırarak yazacağım lütfen kabalık olarak alınmasın: SÜPER BİR HABER, İŞTE OLTACILAR.COM AİLESİNİN BELKİ DE EN BÜYÜK BAŞARILARINDAN BİR BAŞKASI BU. HELAL OLSUN TÜM KATILIMCILARA, HELAL OLSUN GELECEĞE YATIRIM YAPAN, AMATÖR BALIKÇILIĞIN DOĞRU KULVARLARDA GELİŞMESİ ADINA HAREKET EDENLERE. Sizlere sonuna kadar destek Eskişehir'den, çok sevindim, derneğinize Eskişehir'den en az bir üye garanti. Şimdi sırada hangi kent var, düşünmesi bile heyecanlandırıcı, şimdiden hayırlı, uğurlu olsun, yeniden ve yürekten kutluyorum.
![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Sevgili hocam
Düzcedende buğün yarın bir ses gelir gibi geliyor bana
|
|
|