|
|
|
#1 |
|
Abilerim kafama takılan sızlerede danısmak ıstedığim küçük bir husus daha var site uyeleri yada team üyeleri amatör balıkçılık belgesi alsak diyorum hem yaptığımız işin en iyisini yapmış oluruz hemde çoğu siteye örnek oluruz ayrıca bildiğim kadarıyla maliyetide yüksek birşey değil düşünsenize örneğin oltacilar.com ...... teamin üylerinin hepsinde amatör balıkçılık belgesi var adamlar yaptığı işin en iyisini yapmaya çalışıyorlar dedikleri zaman ben gurur duyarım diyerlerinden farkımız olsun bence saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senin yok mu kardeş, Ankara Team üyelerinin benim bildiğim kadarıyla hepsinde var
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ben şuan işim gereği Çankırıdayım. Bugün başvurdum, Fazla bir zorluğu yok,
1 adet Fotoğraf 1 adet Nüfus Cüzdanı Örneği 10,00.-YTL Ankara'dan bu belgeyi alacaklar için adres: ANKARA TARIM IL MÜDÜRLÜGÜ Ankara İl Tarım Müdürlüğü İvedik Metrosu yanı PK 65- 06720 Yenimahalle / ANKARA Ankara Tarim Il Müdürlügü Tel : 0312 344 59 50 Fax : 0312 315 60 07 her ihtimale karşı önce telefonla bilgi alınmasında fayda var.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
![]() Benim şu anda belgem mevcut... Bildiğim kadarıylada birçok arkadaşımızda var... Ama sirkülere görede olsada olur, olmasada tamamen kişinin kendi tercihi gibi birşey... Yinede sana katılıyorum, hepimiz belge sahibi olursak daha güzel olur... |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|