|
|
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
AKVARYUM BALIĞI
Hepimiz balık tutmayı avlanmayı seviyoruz.Peki düşündümde niye beslemeyelim AKVARYUM BALIKLARI diye biryer açsak ordada paylaşımlarda bulunsak iyi olmazmı ben açacaktım ama yeni üye olduğum için yanlış birşey olur belki diye açmak istemedim.Sitede yönetici kişiler değerlendirip açarsa sevinirim tabi bu kendi düşüncem sizler nedersiniz
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Daha önceki dönemlerde Akvaryum balıkçılığı ile ilgili bir bölümümüz vardı ama asıl amacımız o olmadığından dolayı Akvaryum balıkçılığı bölümünü kaldırdık. Dolayısıyla böyle bir bölüm en azından şimdilerde açamayız. İlerleyen dönemlerde ne olur onu bilemem. Forum veya dernek üyesi arkadaşlar arada birde olsa konular arasında bu tür paylaşımlar yapıyorlar tabiki. |
||
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#4 |
|
Bunlar için Video Paylaşım veya Fotoğraf Paylaşım bölümlerini kullanabilirsin dostum.
Konuyu kilitliyorum. Bir süre sonra forumdan kaldıracağım. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kilitlenmemiş
![]() ![]() ![]() nasıl atladım ama akvaryum balığı gibi.![]() ![]() ![]() Can gittiğin avlaklardan, tuttuğun balıklardan, kovaladığın bohçacılardan bahset biraz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|