|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| SAMADER Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ağa ve Ağcılara Hayır Operasyonları
Tarih : 20/04/2009
Yer : Poyrazlar Gölü - Sakarya 20 Nisan 2009 Pazartesi sabahı Jandarma Alay Komutanlığı Koruma Kontrol Timi, Sakarya İl Çevre Orman Koruma Kontrol Timi ve Samader Yönetimi eşliğinde Poyrazlar Gölünde Ağ Toplama Operasyonu Düzenlendi. Yapılan operasyonun sonuçları, 1 Gözaltı, 6000 mt.den fazla ağ, Misina ağın geride bıraktıkları O kuşları o şekilde görünce içimden neler geçtiğini bilemezsiniz. Jandarma Alay Komutanlığı'na ve İl Çevre Koruma Kontrol timine bu başarılı operasyondan dolayı Samader Yönetimi ve Üyeleri olarak çok teşekkür ederiz. 12 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde düzenlenen operasyon görüntülerini de ayrıca bu linkten görebilirsiniz. : Sakarya Rastgele Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği - 12.04.2009-14.04.2009 Ağa ve Ağcıya Hayır Operasyondan Görüntüler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üstadım ellerin dert görmesin, paylaşım için teşekkürler.
Rezilliğin belgesine bakınca inan bir anda içim karardı ![]() Birkaç gündür işlerimin yoğunluğundan forumdaki konulara bakmakla yetiniyor fakat hiç bir konuya mesaj yazamıyordum. Tabiki böylesi bir konuyu görünce iş güç bir anda aklımdan çıktı gitti. Helaliniz var diyorum, gerçekten muhteşem bir tablo olmuş Mehmet... Bir amatör balık avı derneğinin neyi nasıl yapması gerektiğinin en güzel örneği bu olsa gerek. Verilen emek ve gösterilen çabalar için Jandarma Alay Komutanlığı Koruma Kontrol Timi, Sakarya İl Çevre Orman Koruma Kontrol Timi ve Samader Yönetimini canı gönülden kutluyorum. İyiki varsınız... Saygı ve selamlarımla... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kendim ve gelecek nesillerimiz adına bu duyarlı operasyonu gerçekleştiren herkese ve özelliklede Yüz akımız canımız TSK'ya sonsuz şükran ve teşekkürü bir borç bilirim..
İyiki Varsınız... Helal olsun.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
SAMADER....
Sizleri canı gönülden kutlarım. Gerçekten canla başla çalışıyorsunuz, işte örnek davranış diye ben buna derim. Durmak yok yola devam, mucadeleye devam .... OLTACILARDER olarak aynı SAMADER gibi ilerlemekte ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayız . Aynı işbirliğini tüm doğa ve çevre dostu oltacıların yapmasını temenni ederim. Cümleten kolay gelsin |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
samader diğer derneklere ve amatöbalıkcılara örnek olması dileği ile ....
tebrikler samader teşekkürler samader.... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elleriniz dert görmesin Samader olarak o bölgede ağırlığınızı koymanız Amatör balıkçılık adına büyük bir kazanç olur, uygulamalarınıza bizlerden sonsuz destek sizlerdende ara vermeden devam, tebrikler ellerinize emeklerinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bu nedir yaa..
yazık bu hayvanlara insanlar onların bir canı olduğunu bilmiyorlarmı.. kuş bile ağa takılmış.. ama bunun bir hesabı olacağını bilmiyorlarmı... bir karınca bile olsa böyle katliam yapamazsınız..çünkü ALLLAH ın verdiği canı ancak ALLAH alır.. bu neredeyse zevk için katliam yapmak.. ellerinize sağlık...abilerim.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bu gibi örnekleri çoğaltmamız lazım. Ayakta alkışlıyorum sizleri, teşekkürler dostlar.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yapmış olduğunuz faaliyetten dolayı teşekkürlerimi sunarım.Bu olayda emeği geçen herkesi kutlar başarılarının devamını dilerim...
Konu Eyüp ÖZDEMİR tarafından (22.04.09 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tüm gayretleriniz için teşekkürler şansınız açık olsun..
birde akıl fukarası bu tiplerde var Diyarbakır bombacılarının şok görüntüleri! |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|