|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
7-8 Mayıs 2011/Geleneksel 4.Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği Ardından.
20 Ocak 2009 tarihinde Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü' ne verdiği kuruluş dilekçesi ile "Doğa ve Çevre Dostu" başlığı altında doğal hayatın sürdürülebilirliği adına fiili faaliyetine başlayan Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği’ nin amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, gelişmesini sağlamak ve yarışma heyecanı duyan amatör olta balıkçılarını buluşturup 1380 Sayılı Su ürünleri Kanunu ile Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/2 Tebliğ’ in belirlediği yasal kurallara uyulmasını sağlamak amacıyla her sene geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği’ nin 4’ncüsü düzenlenirken 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara İli, Bala İlçesi, Keskköprü Baraj Göleti’ nde son yılların en soğuk mayıs ayı yaşanıyor olmasına rağmen Türkiye' nin dört bir yanından aileleri ile birlikte oraya akın eden 600 doğa aşığı amatör olta balıkçısının gözleri önünde yaşananları şenliğimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayan değerli dostlarımızında görmesini isteriz.
Saygı ve selamlarımızla. OLTACILARDER Yönetim Kurulu. OLTACILARDER olarak Amatör Olta Balıkçılığı' nın bilinçli yapılabilmesi için çalışma ve araştırmalar yapmak, çevrenin ve sulak alanların korunması için yapılan araştırmaları desteklemek ve özendirmek için varız.
![]() Yapacağınız Resmi Müracaatlar ile Bize Katılın Gücümüze Güç Katın Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) Adres : Necatibey Caddesi Lale Sokak No:21/3 Sıhhıye/ANKARA Tel : 0533 810 38 58 Fax: 0312 231 83 54 Bağış ve Aidatlarınız İçin BANKA HESABI Hesap Adı: Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Bankası: Türkiye İş Bankası Şubesi: Necatibey Şubesi (4222) Hesap No: 919332 IBAN: TR7000064000001 4222 0919332 POSTA ÇEKİ HESABI Hesap Adı: Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Şubesi: Ankara/Sıhhiye Postanesi Posta Çeki Hesap No: 6188647 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Burası Kesikköprumü? Burada kooperatifmi var. Pikabın arkasındaki teknede su ürünleri yazıyor. Bu kadar çok ag şahsa ait olamaz diye düşündüm.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bu benim 7 yaşındaki oğlum Efe. Beraber balık avına gittiğimiz ama olumsuzluklardan dolayı balık bahane illegal avlananlarla mücadele etmek boyun boycu dediğimiz bir çok ağabeyim/kardeşim Efe' yi tanır. ![]() 7-8 Mayıs 2011 Turna Balığı Yakalama Yarışmaları esnasında orada olanlar bilirler. Yarışmaya katılmak için kayıt yaptırıp saatlerce kenardan at-çek yaptı ama uğraşları boşa çıktı. (Aslında boşa değil, her atışı doluyaydı ama o bunu yıllar sonra anlayacak.) O gün orada Efe ile aramızda geçen hiç birinizin bilmediği bir ayrıntıyı paylaşayim istedim... Efe yarışma esnasında at-çek yapmaktan yorulunca yanıma gelip "Baba sen başkan değilmisin? Burada balık yok, haydi başka yere gidiyoruz dersen herkes gider. Söylede başka yere gidip orada at-çek yapalım" diyince 7 yaşındaki çocuğa ne cevap vereceğimi şaşırdım ![]() Benim çocuklarımda dahil bizden sonraki nesil Genel Sekreterimiz Ergün Altuntaş' ında ifade ettiği gibi bizim sayemizde güzel bakıp güzel görecek inşallah... Bunun için derneğimiz İstanbul üyelerinden Erol Örkçü' nünde söylediği gibi "Bir olmak, birlikte olmak" lazım... ![]() ![]() ![]() 11.12.2010/Ardımızdaki nesil ne der kulak vermekte fayda var... http://www.oltacilar.com/ardimizdaki...yor-t8748.html |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Başkanım operasyon çok iyi olmuş , hepinizin ellerine sağlık gerçekten
Efe'nin maşallahı var , ne kadar tatlı olmuş maşallah ![]() Küyçük balık yakayaayanlar geri bıraksssın kocaman sevgiler herkeseİnşallah birdahakinde karşılaşırız . Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Teşekkürler serkan kardeşim, gülmekten yattım yerlerle, aynı babası gibi yaaaaaa.... Baba bak bunları bilgisayara yükleme haa..
![]() Geleceğin büyük balıkçısı efe, gözlerinden öpüyorum seni... Tabiki babasınıda tebrik ediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Alıntı:
Kesikköprü barajında ne Ticari avcılık nede Ticari avcılık için kurulmuş bir kooperatif var. Zaten Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/1 tebliğdede Kesikköprü Barajında su ürünleri avcılığı yapılamayacağı açık açık yazıyor. Aracın plakasına dikkat etti isen resmi plakalı. Yani Ankara Tarım İl Müdürlüğü'nden görevli arkadaşlar ![]() Avlanmanın tamamen yasaklandığı içsular MADDE 32 – (1) Avlanmanın tamamen yasaklandığı içsular aşağıdaki listede belirtilmiştir. ![]() Hatırlarmısın 25 gün kadar önce Her Zamanki Gibi Boş Boş Gezdik Geldik. (Balık Falan Yok.) demiş, yarım bir rapor yayınlamıştık. Hatta sonundada ne zaman yarım bir rapor yayınladı isek bir süre sonra o yarım kalan raporu tamamlamasını biliriz demiştik... Yine hatta çekirge bir sıçrar iki sıçrar, biz beklemesini biliriz diyede eklemiştik ![]() Ankara İl Jandarma Çevre Koruma Tim Komutanlığı, Bala İlçe Jandarma Komutanlığı, Ankara İl Tarım Müdürlüğü, Kesikköprü Jandarma Karakolu ve çok değerli OLTACILARDER üyeleri/www.oltacilar.com dostları ile yarım kalan raporu tamamladık Reisim. Sakıncası varsa hemen kaldıralım ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
||||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Allah yolumuzu açık eylesin başkanım sizi, yönetimi, üyelerimizi ve destek veren herkesi canı gönülden tebrik ediyor, köstek olmaya çalışanlarında köstek iplerine bir gün kendilerinin dolanacakları günü özlemle ve sabırla bekliyorum evet bu gibi illegal olayların sonu ne zaman gelecek bilmiyorum ama varolduğumuz sürece bizden korkacaklar buna eminim. Emeğinize ve emeklerinize sağlık.
Raporu öyle bir tamamlamışsınki diyecek söz kalmamış sağol varol.. Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|