Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri OLTACILARDER

OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği

OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 9-10 Haziran 2012'de Bala Kesikköprü Barajında yapılacaktır.

Seçenekler Stil
Alt 12.05.11, 22:53   #1
OLTACILARDER

OLTACILARDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: OLTACILARDER
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER
Referans: 1
OLTACILARDER will become famous soon enoughOLTACILARDER will become famous soon enough
7-8 Mayıs 2011/Geleneksel 4.Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği Ardından.

20 Ocak 2009 tarihinde Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü' ne verdiği kuruluş dilekçesi ile "Doğa ve Çevre Dostu" başlığı altında doğal hayatın sürdürülebilirliği adına fiili faaliyetine başlayan Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği’ nin amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, gelişmesini sağlamak ve yarışma heyecanı duyan amatör olta balıkçılarını buluşturup 1380 Sayılı Su ürünleri Kanunu ile Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/2 Tebliğ’ in belirlediği yasal kurallara uyulmasını sağlamak amacıyla her sene geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği’ nin 4’ncüsü düzenlenirken 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara İli, Bala İlçesi, Keskköprü Baraj Göleti’ nde son yılların en soğuk mayıs ayı yaşanıyor olmasına rağmen Türkiye' nin dört bir yanından aileleri ile birlikte oraya akın eden 600 doğa aşığı amatör olta balıkçısının gözleri önünde yaşananları şenliğimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayan değerli dostlarımızında görmesini isteriz.

Saygı ve selamlarımızla.
OLTACILARDER Yönetim Kurulu.

OLTACILARDER olarak Amatör Olta Balıkçılığı' nın bilinçli yapılabilmesi için çalışma ve araştırmalar yapmak, çevrenin ve sulak alanların korunması için yapılan araştırmaları desteklemek ve özendirmek için varız.

Yapacağınız Resmi Müracaatlar ile Bize Katılın Gücümüze Güç Katın
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)
Adres : Necatibey Caddesi Lale Sokak No:21/3
Sıhhıye/ANKARA

Tel : 0533 810 38 58 Fax: 0312 231 83 54

Bağış ve Aidatlarınız İçin
BANKA HESABI
Hesap Adı: Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği
Bankası: Türkiye İş Bankası
Şubesi: Necatibey Şubesi (4222)
Hesap No: 919332
IBAN: TR7000064000001 4222 0919332
POSTA ÇEKİ HESABI
Hesap Adı: Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği
Şubesi: Ankara/Sıhhiye Postanesi
Posta Çeki Hesap No: 6188647

OLTACILARDER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.11, 22:54   #2
OLTACILARDER

OLTACILARDER will become famous soon enoughOLTACILARDER will become famous soon enough

Alt 12.05.11, 22:57   #3
OLTACILARDER

Alt 12.05.11, 22:58   #4
OLTACILARDER

Alt 13.05.11, 00:09   #5
kulekreis
Üye

kulekreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hasan Hüseyin Külek
Memleket:İstanbul
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı:
kulekreis will become famous soon enoughkulekreis will become famous soon enough
Burası Kesikköprumü? Burada kooperatifmi var. Pikabın arkasındaki teknede su ürünleri yazıyor. Bu kadar çok ag şahsa ait olamaz diye düşündüm.
kulekreis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.11, 00:54   #6
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans: 37
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Bu benim 7 yaşındaki oğlum Efe.
Beraber balık avına gittiğimiz ama olumsuzluklardan dolayı balık bahane illegal avlananlarla mücadele etmek boyun boycu dediğimiz bir çok ağabeyim/kardeşim Efe' yi tanır.

7-8 Mayıs 2011 Turna Balığı Yakalama Yarışmaları esnasında orada olanlar bilirler. Yarışmaya katılmak için kayıt yaptırıp saatlerce kenardan at-çek yaptı ama uğraşları boşa çıktı. (Aslında boşa değil, her atışı doluyaydı ama o bunu yıllar sonra anlayacak.)

O gün orada Efe ile aramızda geçen hiç birinizin bilmediği bir ayrıntıyı paylaşayim istedim...
Efe yarışma esnasında at-çek yapmaktan yorulunca yanıma gelip "Baba sen başkan değilmisin? Burada balık yok, haydi başka yere gidiyoruz dersen herkes gider. Söylede başka yere gidip orada at-çek yapalım" diyince 7 yaşındaki çocuğa ne cevap vereceğimi şaşırdım

Benim çocuklarımda dahil bizden sonraki nesil Genel Sekreterimiz Ergün Altuntaş' ında ifade ettiği gibi bizim sayemizde güzel bakıp güzel görecek inşallah...
Bunun için derneğimiz İstanbul üyelerinden Erol Örkçü' nünde söylediği gibi "Bir olmak, birlikte olmak" lazım...

11.12.2010/Ardımızdaki nesil ne der kulak vermekte fayda var...
http://www.oltacilar.com/ardimizdaki...yor-t8748.html
M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.11, 04:47   #7
Tolga ÇALIM

Tolga ÇALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tolga
Memleket:Adana
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: 1-KRAL BALIKÇI 2- Zarganalar 3-Vet. fakültesi 4-arkadaşlarım sevenlerim :)
Tolga ÇALIM will become famous soon enoughTolga ÇALIM will become famous soon enough
Başkanım operasyon çok iyi olmuş , hepinizin ellerine sağlık gerçekten
Efe'nin maşallahı var , ne kadar tatlı olmuş maşallah
Küyçük balık yakayaayanlar geri bıraksssın kocaman sevgiler herkese
İnşallah birdahakinde karşılaşırız . Selamlar
Tolga ÇALIM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.11, 06:13   #8
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans: 20
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Teşekkürler serkan kardeşim, gülmekten yattım yerlerle, aynı babası gibi yaaaaaa.... Baba bak bunları bilgisayara yükleme haa.. Geleceğin büyük balıkçısı efe, gözlerinden öpüyorum seni... Tabiki babasınıda tebrik ediyorum...
mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.11, 10:25   #9
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans: 37
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
kulekreis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burası Kesikköprumü? Burada kooperatifmi var. Pikabın arkasındaki teknede su ürünleri yazıyor. Bu kadar çok ag şahsa ait olamaz diye düşündüm.
Evet abi bu resimlerin çekildiği yer Kesikköprü Barajı.
Kesikköprü barajında ne Ticari avcılık nede Ticari avcılık için kurulmuş bir kooperatif var.
Zaten Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/1 tebliğdede Kesikköprü Barajında su ürünleri avcılığı yapılamayacağı açık açık yazıyor.
Aracın plakasına dikkat etti isen resmi plakalı. Yani Ankara Tarım İl Müdürlüğü'nden görevli arkadaşlar

Avlanmanın tamamen yasaklandığı içsular

MADDE 32 – (1) Avlanmanın tamamen yasaklandığı içsular aşağıdaki listede belirtilmiştir.

Hatırlarmısın 25 gün kadar önce Her Zamanki Gibi Boş Boş Gezdik Geldik. (Balık Falan Yok.) demiş, yarım bir rapor yayınlamıştık. Hatta sonundada ne zaman yarım bir rapor yayınladı isek bir süre sonra o yarım kalan raporu tamamlamasını biliriz demiştik... Yine hatta çekirge bir sıçrar iki sıçrar, biz beklemesini biliriz diyede eklemiştik

Ankara İl Jandarma Çevre Koruma Tim Komutanlığı, Bala İlçe Jandarma Komutanlığı, Ankara İl Tarım Müdürlüğü, Kesikköprü Jandarma Karakolu ve çok değerli OLTACILARDER üyeleri/www.oltacilar.com dostları ile yarım kalan raporu tamamladık Reisim. Sakıncası varsa hemen kaldıralım

Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarih: 17 Nisan 2011
Yer: Kırıkkale/Ankara... Kızılırmak Üzerindeki Avlaklarımız

Bunlar neyin nesi derseniz biz üzerimize düşen görevi hemde fazlası ile yaptık.
Yapmayanlar utansın....
Sonuç her ne kadarda hüsran olsada yakaladık bir defa bırakmayız.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar...

Beklemesini bilir ama en nihayetinde sonuç alırız.
Biz bunlar için varız.
Alıntı:
Ergün ALTUNTAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana yarım kalmış bir av raporu gibi geliyor. Dere tepe giderken yolunuzu Kesikköprü Baraj Göletine de bir düşürseydiniz şööööyle engin sulara doğru bir baksaydınız. Belki bu sefer Güzel Bakıp, Güzel Görürdünüz.
Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaman zaman böyle raporlarda gerekli.
Doğru diyorsun raporu yarım bıraktım ama asla vazgeçmem abi, beni tanırsın.
Hatırlarsan ben bu yarım rapor işini ne zaman yaptıysam bir kaç gün veya hafta sonrasında o yarım kalan raporumu tamamlamasını bilmişimdir.
Sen hiç merak etme Güzel Bakıp, Güzel Göreceğimiz Günler Yakındır...
Son cümlelelerimdende bunu anlamış olman lazım
M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.11, 11:40   #10
Selçuk_06
Üye

Selçuk_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Selçuk
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: Henüz yok.
Referans: 4
Selçuk_06 will become famous soon enoughSelçuk_06 will become famous soon enough
Allah yolumuzu açık eylesin başkanım sizi, yönetimi, üyelerimizi ve destek veren herkesi canı gönülden tebrik ediyor, köstek olmaya çalışanlarında köstek iplerine bir gün kendilerinin dolanacakları günü özlemle ve sabırla bekliyorum evet bu gibi illegal olayların sonu ne zaman gelecek bilmiyorum ama varolduğumuz sürece bizden korkacaklar buna eminim. Emeğinize ve emeklerinize sağlık.
Raporu öyle bir tamamlamışsınki diyecek söz kalmamış sağol varol..

Sevgi ve saygılar.
Selçuk_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Sponsorlar