|
|
|
|
|
|||||||
| Duyurular ve Haberler Forumumuzla ilgili duyuruları ve güncel haberleri burdan öğrenebilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
29 Ocak 2012 Bayındır Barajı (Mavi Göl)' nda Buluşuyoruz
Değerli dostlar,
29 Ocak 2012 Pazar günü 12:00' de Bayındır Barajı (Mavi Göl))' na buluşup sohbet eşliğinde öğle yemeğinde biraraya gelmeyi planlıyoruz. Öğle yemeği için mangallık malzeme toplu olarak alınacağından dolayı gelebilecek arkadaşlarımızın bu konuya isimlerini eklemeleri veya başkanımıza ait 0533 810 38 58 ile bana ait 0554 870 69 80 numaralı telefonlardan bizlerle irtiabata geçmeleri önemle rica olunur. Ayrıca aracında yer olanların araçsız olan arkadaşlarımıza yardımcı olmalarıda bir başka önemli konu olup tüm dostlarımız davetlidir. Saygı ve selamlarımla, Peker KAYA Not: Sazan, Sudak, Kadife, Kefal için oltada atılabilir. Tabikii baraj buz ile kaplı değilse ![]()
Konu Bülent YILMAZ tarafından (29.01.12 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
01- M.Serkan İNANÇ
02- Peker KAYA 03- Erkan UZUNER 04- Efe İNANÇ 05- Bayram TEKELİ 06- Ali MUMCU 07- Mustafa KORKMAZ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Gönüller bir. Konu Burhan VELİOGLU tarafından (28.01.12 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
||
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
#6 |
|
merhaba dostlar, arkadaşlar malum mantıklı olan da kalkan avını ertelemekti ve erteledik ama kalkan avına gidemedik ama biz yine bi aradayız bizde kalkan avınnın muhabbetini mangalını cayını mavigölde yapalım dedik buyrum mekana mavi göle yaz başkanım benide listeye
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
beni bağışlayın, şimdi hamsileri temizledim.. Bekire gidecem tabi gidebilirsem..
mangalı hergün yaktığım için kurtlandım.. Sizlere doyum olmaz ama.. Gitmem lazım çok açil... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
bende varım abi
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
3 gibi Halkoyunları çalışmam var eğer erken biterse bi çayınızı içmeye uğrayabilirim
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|