|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
26-09-2010 TURNALAR
Cumartesi akşam levek ler için çantamı hazırladım sabahın alaca karanlığına cep alarmını ayarladım bütün içler tamam derken 21,00 turnacı Refah abi aradı yarın için programın var mı dedi bende durumu kendisine anlattım, İstersen turna yapalım dedi bende levrek ten ha da iyisi bu olur deyip olaya balıklama atladım. Sabah 04,00 Refah abinin evinde buluştuk eşyaları aktardık ver elini Kapulukaya 05,30 avlak yerine geldik hemen bot bagajdan çıktı, el birliğiyle şişirildi, 06,15 de ikimizde sudaydık, at çeklere başlandı , ilk siftah Refah dan geldi, ondan sonra sırayla iki Refan iki ben turnalarımızı çektik, bu arada 15 civarında limit altı bebeleri geri gönderdik, ikimizde birer tane baba turnaları maalesef botumuza alamadık, çok üzücü oluyor ama demekki onlar daha tavaya girmeye niyetleri yokmuş, Turnalar 60-53-50-50 cm. hava bozar gibi oldu bizde avımızı 16,00 bitirdik
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
tebrikler.uzun zaman oldu bende turna avına gitmeyeli..
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tebrikler Mehmet abi ,güzel av olmuş.kapulukayada su seviyesi nasıl acaba...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Mehmet amcaaaa. Rastgele... ![]() Sen bu yukarıdaki karede yer alan ağabeyimi nereden tanıyorsun söyle bakayim? ![]() Haber vermediğiniz için kıskandım.... ![]() Sürdürülebilirdik adına emek veren iki dik insan.... Sizleri bu dernek çatısı altında ne zaman bizlerle yan yana göreceğiz?
Konu M.Serkan İNANÇ tarafından (29.09.10 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ustalarada böylesi yakışır zaten.
ellerinize emeklerinize sağlık ömrünüz uzun avınız daim olsun. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Güzel paylaşım için tşklr..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çok güzel bir av olmuş, tebrikler...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mehmet Bey tebrikler güzel av yapmışsınız.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
slm
mehmet abicim güzel av olmuş bebeleride salmışın yarın sana dede olarak döner inşallah
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
|
||