|
|
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
2.Ulusal Balıkçılık Dernekleri Platformu Toplantısı 24 Ekim 2009/ANKARA...
2. ULUSAL BALIKÇILIK DERNEKLERİ PLATFORMU TOPLANTISI 24 EKİM 2009 TARİHİNDE ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. Platform üyesi 11 dernek olan RASTGELE-DER, KAMADER, SAMADER, BKGD, USOBDER, OLTACILARDER, ASOBDER, ESABDER, OLTA ÇEVREDER, AVRASYADER, KAHRAMANLARDER temsilcileri ikinci toplantılarını 24.10.2009 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiler. Sabah saat 10:00 da başlayan toplantı, akşam saat 17:30 da sona erdi. Yorucu, ancak oldukça verimli geçen toplantı da, platformun yapısı, ülkemiz amatör balıkçılığının sorunları, dernekler arası ilişkiler tartışıldı, yapılabilecekler konuşuldu, kararlar alındı. Platformun daha verimli işleyişinin sağlanması, dernekler arası koordinasyonunu sağlaması ve basın temsilciliği yapmak üzere Platform Koordinatörleri seçilerek görevleri belirlendi. Platformun uluslararası alanda temsil edilmesini sağlamak, ve uluslararası ilişkilerini yürütmeleri amacıyla Uluslararası İlişkiler Komisyonu oluşturuldu. Eğitim konusunun önemine vurgu yapılarak, Amatör Balık Avcılığı ve çevre sorunları ile ilgili eğitim konusunda derneklerin daha verimli çalışmalar yapmaları konusunda prensip kararı alındı. Yürürlükte olan Amatör (Sportif) Su Ürünleri Avcılığı Kuralları içerisinde yer alan bazı hususların yeniden düzenlenmesine ilişkin görüşler ele alınarak, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere kayıt altına alındı. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() Ayrıca RASTGELE-DER üyesi Burak KALAÇ katılmış olduğu Trabzon Alabalık Çalıştayı'na ilişkin sunumunu toplantıya katılan platform üyelerine de aktararak, çalıştay ile ilgili izlenimleri hakkında bilgi verdi. ![]() Platform toplantısına katılan dernek temsilcileri, akşam yemeğinde bir araya gelerek toplantının vermiş olduğu yorgunluğu üzerlerinden atmaya çalıştılar. ![]() ![]() ![]() Platform üyesi 11 derneğin temsilcileri düzenledikleri yemeğe katılan Uşak Milletvekili Sayın Osman COŞKUNOĞLU, YABAN TV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Melih MERİÇ ve YABAN TV Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Taki DOĞAN’ a ülkemizdeki amatör balıkçıların, av ve avlakların giderek büyüyen sorunları hakkında bilgi aktardı. Sorunların TBMM ve Basında ele alınması için destek beklenildiği, ilgisizlik ve denetimsizlik sonucunda ortaya çıkan yok oluşun bir an önce engellenmesi gerektiği dile getirildi. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Toplantıya Katılanlar:
Nasuhi ALBULAK İstanbul - BKGD Yönetim Kurulu Başkanı UBDP Koordinatörü Efkan GÜVENDİ Ankara - RASTGELE-DER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail ATALAY Uşak - USOBDER Yönetim Kurulu Başkanı M.Serkan İNANÇ Ankara - OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı UBDP Koordinatörü Mustafa GÜNEŞ G.Antep – OLTA ÇEVREDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KUNDAK Afyon - ASOBDER Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan AVCILAR K.Maraş - KAHRAMANLAR DERNEĞİ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah UĞUR Sakarya - SAMADER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semih KOLÇAK Sakarya - SAMADER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan TAYLAN Ankara – RASTGELE-DER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay AYDINER Kocaeli - KAMADER Genel Sekreteri UBDP Koordinatörü Abdurrahman ÇETİNKURŞUN Afyon - ASOBDER Yönetim Kurulu Üyesi İlhan HACIOĞLU İstanbul AVRASYA-DER Yönetim Kurulu Üyesi UBDP Uluslararası İlişkiler Komisyonu Üyesi Gürkan DÖNMEZ Ankara - OLTACILARDER Yönetim Kurulu Üyesi Ergun ALTUNTAŞ Ankara - OLTACILARDER Yönetim Kurulu Üyesi Osman DENKSOY Eskişehir - ESABDER Üyesi Tarık ERSAL Ankara – RASTGELE-DER Üyesi UBDP Koordinatörü Burak KALAÇ Ankara – RASTGELE-DER üyesi UBDP Uluslararası İlişkiler Komisyonu Üyesi Kerem AVŞAR Ankara – RASTGELE-DER Üyesi |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hayırlara vesile olur inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sagolasın başkanım sayende ve tüm derneklerimiz sayesinde tabiki bizlerinde katkılarıyla güzel bir yere gelecek ametör balıkçılık oltacilardere ve tüm dernek yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum bu degerli zamanlarını biz oltacilara ayırdıkları için sagolsunlarr sevgiler saygılarr..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hepimiz için hayırlı olur inşaallah. Temsil eden tüm arkadaşlara teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
umarım faydalı olur.. gösterdiğiniz çaba ve emek için tşklr..
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
mutlu sonuclar dogurması istegiyle. cabalar bosa gitmez insallah tesekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
çaba gösterilmezse olmaz bu işler bu toplantıya şimdi bir tane meclisten gelen vekil var bu sayı bu çabalarla artmalı ki yönetenlerde bazı şeyleri anlayabilsin ve gelecek için yapılacak işler daha bir etkili ve devletçe politika haline dönüşsün
|
|
|
|
|