|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| KAMADER Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
2.KAMADER Turna Avı Yarışması Gerçekleştirildi 27.Mayıs.2008
Oltacılar.com Kocaeli temsilen Ben murat41 oğlum Taha41 arkadaşımı pascal41 ve kızım merve turna yarışmasına katıldık.Kusurumuza bakmayın oltacılar.com a Derece yaptıramadık.Şanssız günümüzdeydik 2 kere büyük turnayı kenara kadar getirdik dışarı alamadık.2 Side 1.Liğe Layık balıklardı.Nasip olmayınca olmuyor.Sağımda 2. Oldu solumdaki 3. Oldu solumdaki adam 10 kez attı sağımdakide ilk kez atyor.Hayatında turna görmemiş nasip kısmet gitti canım 800 milyonluk 1. lik ödülü bot motoru
Herşeye rağmen Çok güzel gün geçirdik sonradan Aramıza Volkan kardeşimizde katıldı.KAMADER e sponsor firmalara teşekkürü borç bilirim.Her şeyi çok güzel hazırlamışlar.3. KAMADER turna avı yarışmasında bütün oltaclar.com u şimdiden yarışmaya davet ediyorum çok güzel oluyorKahvaltımızı göl kenarında arabamızın yanında yaparken.Oğlum ve kızım.. ![]() ![]() Ben ve Pascal41 ayhan; ![]() Kızm mervede çok çalıştı ama olmadı ![]() ![]() Yarışmada 2. Olan Balık;51 cm: ![]() Yarışmada 4.olan Balık:44cm Benim kenara aldığım balık; ![]() Bir ara 1 saat kadar yağmur yağsada durmak yok devam; 50 ![]() ![]() ![]() 3.Olan Balık cm; ![]() Dereceye giren 4 Balık; ![]() Törende dağıtılan Katılım belgemiz; ![]() Sonrdan aramıza törende katılan volkan kardeşimiz ve ben; ![]() Basın mensupları; ![]() Jüri Değerlendirmesi; ![]() Hediyelerin Bir Kısmı ; ![]() Çekiliş ve ödül töreni; ![]() Vali ve Belediye Başkanı Tarım il Müdürü Jandarma Komutanı ve katılımcılar toplu halde; ![]() Dereceye Girenlerin Ödülleri Verilirken; ![]() Millet Çekilişite DAM takımları götürürken,Bizede çam sakızı çoban armağanı 1 kaşık 1 iğne kutusu çıktı ![]() ![]() ![]() Pascal41 Ayhan kardeşimize Çadır çıktı ![]() ![]() Kızım,oğlum ve ben kapanış resmi ![]()
Konu Eyüp ÖZDEMİR tarafından (29.05.09 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: resimler 640x480 ebadlarında düzenlenmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Paylaşım için teşekkürler.
Murat abi ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
murat kardeşim çok güzel bir gün geçirmişsiniz bizlerlede paylaştığın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sevgili Murat abim Ellerin dert görmesin.
Gerçekten bence yarışmamış yarışmayı bize görüntülemek için uğraşmışsın ![]() Sanırım bayağı bir katılım olmuş gibi. Geçenlerde konuştuğumuzda söylemiştim. İşlerden fırsat bulabilirsem sizlerle birlikte olmak için gelirim demiştim ama malesef olmadı. Pazar günü olmasına rağmen Şuanda da çalışıyorum işyerinde. Önemli olan kazanmaktan ziyade bu tür org.larda bulunmak ve kaynaşmak bence (Geçenlerde sende bu sözü tekrarlamıştın konuşmamız esnasında) Orada seni yanlız bırakmayan yeğenlerime (pascal41) Ayhan dostuma (volgym) Volkan dostuma selamlar saygılar. Bu arada arabanın arkasındaki www.oltacilar.com sticerıda yakışmış yani ![]() Ayrıca o nun içinde teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Bi derece yapsaydım sen o zaman seyretseydin reklamı ne hazırlık yapmıştım kürsüye çıknca gerçekleştirecektim olmadı![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]() Ne yapalım nasip değilmiş. Nasipten ötesi yok ![]() İnşallah seneye www.oltacilar.com olarak hep birlikte bulunuruz orada. |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Muratçığım yine Turnadaki ustalığını konuşturmuşsun. Güzel bir Organisasyonda oltacilar.com'un temsilcisi olarak seninle grur duymamak elde değil. Paylaşımın,Mükemmel bir organizasyondaki www.oltacilar.com'u temsilin ve emeklerine sağlık sağ olasın var olasın...
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Sevgili murat abim canım kardeşim. Bizlere bu güzel günün karalerini sunduğun için sonsuz teşekkürler. Maksat muhabbet güzel bir yarışma katılmış olmanız bile yeterlidir bence. Saygı ve sevgilerimle.
|
|
|
|
|