|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
12 Temmuz 2010 tarihli OLTACILARDER Toplantısı
12 Temmuz 2010 akşamı bir araya gelen 45 kadar üye ve yönetim kadrosu onlarca konuyu en ince ayrıntısına kadar konuşmuşlardır.
Uzun süredir gerçekleştiremediğimiz ve bundan sonra her ay yapmayı düşündüğümüz bu toplantımıza katılan veya çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp gönlü bizlerle olan üye ve yönetim kurulu üyelerimize, ayrıca bizleri misafir eden Ankara Halk Aşıkları Kültür ve Araştırma Derneği ile yakın zamanda Çankırı ilinde kurulan Çankırı Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz. Doğa ve Çevre Dostu Amatçr Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) kurulumundan önce bizi bir araya getirip www.oltacilar.com forum sitemizi kuran ve yöneten sevgili Adminimiz (BaFRaLı) Akın KARAGÖZ kardeşimizede yeni görev yerinde başarılar dileriz. OLTACILARDER Yönetim Kurulu. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
#4 |
|
Sayın Başkanım ve Yönetim Kurulu, değerli OLTACILARDER üyeleri, sizler ile bir arada olmak ve bilgi birikimlerinizi paylaşmak bizim için bir ayrıcalıktı. Bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ederiz.
ÇANOBDER Yönetim Kurulu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yapılan konuşmaların ve ortaya atılan fikirlerin derneğimizin gelişmesi ve ilerlemesi açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
Bu tür toplantıların periyodik olarak yapılması taraftarıyım. Teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Her yönden çok faydalı bir toplantı oldu. Aynı zamanda birçok kişiylede yüzyüze tanışma fırsatı buldum. Mutlaka aylık periyotlarla tekrarlayalım. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkadaşlar aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldığım için kusura bakamayın,orada bulunduğum süre içerisinde herşey çok güzeldi başkanıma,değerli yönetim kurulu üyelerime ve orada bulunan,bulunamayan dernek üyelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzun süren bir ayrılıktan sonra Ankara'da siz değerli büyüklerimle birlikte olmak ve derneğimiz çatısı altında sürdürülebilirlik adına neler yapabilirizi konuşmak çok güzeldi.
Derneğimize yeni kayıt olan bir çok abimle tanıştığım içinde ayrıca mutluyum. İyiki varsın oltacılarder. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Emeğine gecenlerden Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
OLTACILARDER Yönetim Kuruluna bizlere bu imkanı tanıyarak dernek faaliyetleri, gelişimler ve düşünceler konusunda bilgi verdiği - bilgi aldığı için ve yüzyüze görüşme imkanı bulamadığım arkadaşlar ile bir araya gelmemizi sağlayarak bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyorum.
|
|